Hodnocení obchodu

4,7 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
3x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.2.2021
Naprosto vynikající, nasadila jsem je, na ledu na chodnících a silnici chodila jako kdyby nic nebylo, autobus musel zastavit na kopci a cekat na posyp a já došla z prudkého kopce asi 1,5 km normalně do práce... vřele všem doporučuju, objednala jsem pro kolegyně 12 párů !!
Avatar autora | 26.2.2021
Rychlost, ochota
Avatar autora | 22.2.2021
+ rychlé odeslání + komunikace
Avatar autora | 20.1.2021
Velmi rychlý a vstřícný přístup:-)
Avatar autora | 16.12.2020
Perfektní jednání, rychlé dodání.
Avatar autora | 26.9.2019
+ Rychlá komunikace a zaslání objednaného zboží

Avatar autora | 5.3.2019
+ rychlá a bezproblémová objednávka
- nic

rychlá a bezproblémová objednávka, zakoupené zboží kvalitní
Avatar autora | 7.2.2019
+ velmi ochotní a sympatičtí

Avatar autora | 29.1.2019
Výhoda: na sněhu a ledu neklouže. Vhodné na procházky venku. Nevýhoda: na hladké podlaze či schodech klouže, pro byť jen krátký vstup do interiéru (obchody) nevhodné. Nutno zouvat a obouvat podle situace.
Avatar autora | 23.12.2018
+ rychlé zaslání i před Vánoci
+ komunikace

Zatím nezkoušeno a na zimu to ani nevypadá, ale věřím, že starému člověku zboží pomůže, až bude třeba. Bezproblémový obchod, doporučuji.
Avatar autora | 14.12.2017
+ Objednané zboží jsem dostala včas, i když jsem si ještě dokonce doobjednávala jeden pár nesmeků.

Avatar autora | 12.12.2017
+ Super produkt, česká výroba
+ Snadná aplikace
+ Výborná kvalita
- Nemají tuším dětskou velikost.

Mám handicap a obzvlášť v zimě se mi špatně chodí na náledí. Vaše nesmeky zajišťují stabilitu a navíc je velmi snadné je nazout. Koupil jsem je i mojí vabičce. Doporučuji
Avatar autora | 5.12.2017
+ rychlost, slušnost
- ne

rychlost, spolehlivost, slušnost
Avatar autora | 5.12.2017
nedodržují datum dodání dle své nabídky
Avatar autora | 18.2.2017
+ Rychlost
- Neznám

Skvěle doporučuji.
Avatar autora | 30.1.2017
spokojenost
Avatar autora | 28.1.2017
+ Dobrý na sněhu i ledu fungujou super.
- Horší chůze na suchu. A moc malá díra na špičku. Velký problém dostat na širokou špičku.

Avatar autora | 18.1.2017
+ rychlost dodání
+ komunikace
+ doporučení předchozího zákazníka
- dodání/doprava pouze přes Českou poštu

komunikace , rychlost a kvalita výrobku ok.
Avatar autora | 15.1.2017
+ rychlost
- nejsou stejné,jedna malinko padá,je prostě jinak vylisována.

kvůli tomu abych nepadl,jsem po operaci páteře.Doporučil bych tento obchod,ale ještě trochu kvality.
Avatar autora | 15.1.2017
+ Úžasná ochota a kvalitní zboží,výhodná cena.
- Nemá

Moc všem doporučuji, předchozí nesmeky mám dlouho, guma drží, nepovolila. Cítím se na náledí jistá. Opravdu kvalitní zboží.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 34